Siječanj – mjesec Excela

Alat koji su nekad upotrebljavali manjine, a danas nitko ne može bez njega. S njim ćete se susretati gdje god budete radili, u svakoj djelatnosti. Njegovo Veličanstvo, Microsoft Excel.

 

thumb.2310_907996_bb_00_fb.eps_1000_g975

Što sve možete s Excelom?

Unos podataka, kreiranje tablica, izvještaja, troškovnika, vizualizacija podataka, brzo sortiranje i filtriranje podataka, analiza podataka. Pravo je pitanje što sve ne možemo s Excelom?

U želji da ovaj alat približimo onima koji nisu imali priliku ili nisu imali dovoljno vremena naučiti služiti se Excelom u siječnju organiziramo još jedan ciklus Excel radionica. Za one koji ne znaju, prošle godine u ožujku održan je prvi ciklus Excel radionica kojem je pristupilo više od 130 ljudi. Što smo sve radili možete pogledati ovdje. Ove godine, kao i lani, radimo u verziji MS Excel 2010. Radionica je namijenjena studentima, učenicima, zaposlenima te svima ostalima koji žele naučiti služiti se MS Excelom.

Radionice su besplatne za sve polaznike. Sve obavijesti možete pratiti putem naše web stranice, Facebooka i Twittera. Termini radionica su sljedeći:

Osnovna razina – 22.01. (srijeda) u 18h
Napredna razina – 29.01. (srijeda) u 18h

Lokacija radionice je Ekonomski fakultet, infolabovi 3 i 4 (aneks). Možete se prijaviti na jednu ili obje razine, s tim da prisustvo na osnovnoj razini nije uvjet za prijavu na naprednu razinu.

Ako imate laptop s instaliranim MS Excel 2010 slobodno ga ponesite na radionicu. Pogledajte što smo vam sve pripremili ovdje.

.

Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali na našim Excel radionicama. Pratite nas i dalje!

 

 

You may also like

Leave a comment