Ožujak – mjesec Excela

 

Excel

Svi ga koriste, poduzeća, studenti, đaci i umirovljenici. Naravno, riječ je o sveprisutnom Excelu. Bilo da govorimo o zbrajanju ćelija, izradi grafova ili analiziranja podataka, Excel je najbolji prijatelj svakom ekonomistu te pruža najbolje iskustvo. Excel je tijekom zadnjih 20 godina postao standard u poslovanju u velikim i malim poduzećima, stoga je dobro poznavanje Excela nezaobilazna tema na današnjem dinamičnom tržištu.

Kao i uvijek, naše kolege iz IMEF-a su odlučili nesebično podijeliti svoje znanje i odlučili vam prikazati Excel na zabavan i interaktivan način.

Kroz dvije radionice naučit ćemo vas osnovnim i naprednim funkcijama Excela 2007 nakon kojih ćete biti sposobni ovladati većinu zadataka koji se od vas očekuju. U trećoj analitičkoj radionici ćete upoznati zašto se Excel 2013 sve više prihvaća kao alat za poslovnu inteligenciju sa svojim dodacima PowerPivot i Power View koji postaju nezaobilazna tema u svakom poslovanju. Nakon uspješnog pohađanja analitičke radionice bit ćete sposobni razviti svoj analitički model i taj princip iskoristiti kod malih i srednjih poduzeća.

Radionice su besplatne i svi zainteresirani mogu doći na njih.

Datum odvijanja radionice osnovnih vještina Excela je 15.03. na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Datum radionice naprednih vještina Excela je 22.03. Datum održavanja treće radionice bit će naknadno donijet i bit ćete na vrijeme obaviješteni o tome.

O točnim terminima predavanja bit ćete na vrijeme obaviješteni na našoj web stranici i Facebook stranici.

You may also like

Leave a comment