Shift – najveća IT konferencija JI Europe

U razdoblju od 1.-2. lipnja 2017. u Splitu se održava najveća  IT konferencija u jugoistočnoj Europi – SHIFT. Šesta po redu, iz godine u godinu prikuplja sve veći broj stručnjaka i govornika na svoju pozornicu, a ovaj put će se u središtu pažnje naći teme inovacija i poboljšanja na području web i software developmenta te digitalnog menadžmenta.

GitHub, Twitch, Atlassian, GitLab, Heroku, Google i Facebook su samo neke od tvrtki čiji će se predstavnici pojaviti na ovogodišnjoj SHIFT konferenciji koju organizira Codeanywhere, poznata tvrtka koja djeluje u sferi cloud i SaaS rješenja. Generalni sponzor čitave konferencije je tvrtka FIVE, poznata developerska kompanija, ali naravno, ništa od ovog nebi bilo moguće ostvariti bez pomoći Splitsko-dalmatinke županije.

Od govornika bit će tu i predstavnik Microsofta, Christian Heilmann, koji je zasigurno poznat svim većim IT ekspertima, ali i ljubiteljima programa TEDx. Također, iz tvrtke Bitbucket, koja se bavi web hostingom korištenim za source kodiranje i razvoj projekata, stiže nam izvršni tehnološki konzultant za digitalne tehnologije – Jesper Noehr. A u slučaju da ste poželjeli saznati tajne agilnih metoda u software developmentu, sva pitanja ćete moći postaviti Eduardu Kunceu, voditelju Odjela programerskog inženjerstva Skype-a.

Na konferenciji će prisustvovati još mnogo poznatih lica iz IT svijeta, a na Vama je da otkrijete o kojima je točno riječ. 😉

Konferencija će se održati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu te se prema posljednjim informacijama očekuje preko 1500 domaćih i inozemnih gostiju. Cjelokupan raspored predavanja i događanja moguće je pronaći na službenoj web stranici konferencije: Shift Developer Conference.

Iako možda inače niste ljubitelj kazališta, 1.6. i 2.6. datumi su kad vam se svakako isplati konačno rezervirati svoje mjesto u parteru ili galeriji HNK-a jer ovo je događaj o kojem će se zasigurno još dugo pričati.

Dođite i uvjerite se da se zaista radi o jednoj od najvećih IT konferencija u ovom dijelu Europe! 😀

 Osvojite 2×2 ulaznice za Shift konferenciju! Više o uvjetima nagradne igre pronađite na facebook-u.

You may also like

Leave a comment